Biszkopt waniliowy przekładany bitą śmietaną z kawałkami brzoskwiń, nasączony alkoholem z syropem z brzoskwiń.
Witam serdecznie. Pieczeniem tortów zajmuję się od dawna, a od pewnego czasu również tortami w stylu angielskim z dekoracjami zrobionymi własnoręcznie w całości jadalnymi. Moje wypieki nie tylko cieszą oko, ale również podniebienie, są połączeniem pasji, przyjemności i zaangażowania. Na blogu przedstawiam swoje dotychczasowe prace, cały czas się uczę i rozwijam. Zapraszam do odwiedzania mojej strony. Z czasem będę dodawać kolejne moje dzieła, które będą coraz ładniejsze i ciekawsze.
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
2 komentarze:
czym jest udekorowany tort? Chciałam taki zrobić ale nie chcę go zdobić masą cukrową i nie wiem czym ją zastąpić :) będę wdzięczna za podpowiedź :)
Witam, tort jest udekorowany bitą śmietaną z dodatkiem barwnika niebieskiego -szprycą do wyciskania kremu. Ten torcik jest bez masy cukrowej.
Prześlij komentarz