Biszkopt przełożony maślanym kremem kawowym, nasączony kawą z alkoholem oraz z kawałkami gorzkiej czekolady. Ozdoby z masy cukrowej a "kostki lodu" zrobiłam z galaretki ugotowanej na białej oranżadzie.
Witam serdecznie. Pieczeniem tortów zajmuję się od dawna, a od pewnego czasu również tortami w stylu angielskim z dekoracjami zrobionymi własnoręcznie w całości jadalnymi. Moje wypieki nie tylko cieszą oko, ale również podniebienie, są połączeniem pasji, przyjemności i zaangażowania. Na blogu przedstawiam swoje dotychczasowe prace, cały czas się uczę i rozwijam. Zapraszam do odwiedzania mojej strony. Z czasem będę dodawać kolejne moje dzieła, które będą coraz ładniejsze i ciekawsze.
2 komentarze:
Czy "lód" z galaretki nie rozpuścił masy cukrowej? Może się Pani podzielić doświadczeniem w tej kwestii? Planuję podobny tort, i muszę go zrobić dzień przed podaniem i boję się, że się rozjedzie :(
W ogóle to tort jest przepiękny!!!
Prześlij komentarz